Over Jantien Bargeman:

 

Mijn naam is Jantien Bargeman- van der Meer, ik ben geboren in 1966 en ben getrouwd.

Mijn leven zie ik als een grote ontdekkingsreis en ben van jongs af aan zoekende geweest naar de oplossing voor mijn (deels onbewuste) problemen.

Hiervoor ben ik bij verschillende (complementaire) therapeuten geweest en heb ook een aantal opleidingen gevolgd. Toch had ik telkens het gevoel dat mijn probleem niet tot in de kern werd opgelost. Uiteindelijk ben ik bij een reïncarnatietherapeut terecht gekomen en kon ik middels deze therapie doelgericht naar de kern van mijn probleem gaan en vervolgens verwerken en loslaten. Voor mij was dit echt een bevrijding, maar dat klinkt misschien wat zweverig. 

Het resultaat van deze therapie heeft mij zo enthousiast gemaakt voor dit  vak dat ik in 2018 aan de SRN opleiding ben begonnen in Utrecht en inmiddels ben ik afgestudeerd.

 Naast de therapiesessies die ik geef in mijn praktijk, begeleid ik cliënten in de thuissituatie als psychiatrisch verpleegkundige en geef ik yogalessen. www.yogajantien.nl

 Het begeleiden van mensen is mijn passie en ik ben heel dankbaar voor het vertrouwen van mijn cliënten en deelnemers door de jaren heen.

Mijn ervaring in het begeleiden van cliënten en vooral ook de vele inzichten tijdens mijn eigen proces wil ik inzetten om jou ook te begeleiden in dit transformatieproces.

 Ik ben beroeps lid van de NVRT Nederlandse Vereniging van reïncarnatietherapeuten. (voor meer informatie www.nvrt.nl)